De ‘unofficial’ aftermovie van State of Elevation is uit! Check hem hieronder:

SoE_site_bnr

Met veel trots kondigen wij, Elevating Sports, het sport evenement “State of Elevation” aan. Dit evenement zal in het teken staan van vrijheid in bewegen. Naast Martial Arts Tricking zullen ook andere vrije sporten aan bod komen, zoals Calisthenics, Freerunning, Tumbling en verschillende vechtsporten. Wil je kennismaken met één van deze sporten, dan is dit je kans. Kom shows aanschouwen en laat je inspireren door de atleten.

Je bent zelf ook in staat om je lichaam op spectaculaire wijze te gebruiken wanneer je hier het geduld, de discipline en de wilskracht voor hebt! Kom hiervoor de workshops volgen en til jezelf naar nieuwe hoogtes!

Ben je zelf al een tijd bezig met de genoemde disciplines? ‘State of Elevation’ geeft je de mogelijkheid om te laten zien wat je kunt. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid de sfeer van een gathering te ervaren. Er zullen uitdagende “battles” en “challenges” plaatsvinden waarin jij jouw ultieme skills kunt tonen en van anderen kunt aanschouwen. Bereid je voor op een energieke dag!

 

skatehal

 

“State of Elevation” zal plaats vinden in een mooi stuk erfgoed, namelijk de St. Joseph kerk in Arnhem. In samenwerking met Gemeente Arnhem, Skatehal Arnhem EN de organisatoren van Hooked is State of Elevation tot stand gekomen. De St. Joseph kerk heeft een bijzondere geschiedenis. Juist daarom is dit de ultieme locatie voor de underground sports die hier gaan plaatsvinden.

 

Kom op zaterdag 22 oktober 2016 naar ‘State of Elevation’ en kijk rond of doe met ons mee!

 

Plaats: St. Joseph kerk
Adres: Rosendaalseweg 700, 6824 KV Arnhem
Datum: 22 oktober 2016
Tijd: 12:00 – 00:00

Tickets available SOON !!!

Volg ons op Facebook:
www.facebook.com/events/1234916003209467/

Heb je ideeen, vragen of suggesties, mail dan naar soe@elevatingsports.nl