State of Elevation

Powered by Elevating Sports

Maak kennis met Tricking, Freerunning en Calisthenics!
Op zaterdag 22 oktober is het eindelijk zo ver. De eerste ECHTE urbansports-event van Arnhem is een feit! Wij van Elevating Sports zullen jullie kennis laten maken met extreme sporten zoals TRICKING, Freerunning en Calisthenics. Laat je inspireren door veel lokaal, nationaal EN internationaal atleten in van de urbansports wereld, doe mee aan een van de vele challenges of kom één van de (beginners)workshops volgen tijdens deze spectaculaire dag. Vette stunts en de bijzondere vibe van Skatekerk Arnhem zullen een garantie zijn voor veel spektakel.

Tot op 22 oktober tijdens State of Elevation!!

Locatie: St. Joseph kerk
Adres: Rosendaalseweg 700, 6824 KV Arnhem
Datum: 22 oktober 2016
Tijd: 12:00 – 22:00

Tickets bij entree:
Sportpackage: 10 Euro
Bezoeker: 2,50 Euro

Promo:

State of Elevation 22 oktober 2016

State of Elevation! Zijn jullie er klaar voor?! Wij wel!! Event Page: https://www.facebook.com/events/1234916003209467/Peter Hendriks van Warbij, Joren Rehen, Touma Shnouda, Giov Willems, Wouter Bekker, Djimmy Buisman, Dq Nguyen, Laurent Arrabito, Danny Kenniphaas, Mark van Hoof, Dabir Nawabi, Eva Geurken, Marisa Tuinstra, Dagon Daggs Lemaire, Bjorn Nieuwenhoff, Paweł van der Steen, Vio Harris

Geplaatst door Elevating Sports op zaterdag 3 september 2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *