cropped-ESC_logo_full.png

Trickers geven niet zo snel op, zowel in de sport als andere aspecten in het leven. Is er een obstakel dan gaan we er over- of omheen. Zo hebben we in februari jongstleden de sportvereniging Elevating Sports opgericht. Ons doel is om verschillende “underground” sporten die momenteel géén locatie hebben een plek te geven.

Daar houden we het niet bij. Wij bleven actief zoeken naar mogelijkheden om onze plannen uit te werken. Evenement ‘State of Elevation’ is ontstaan uit het initiatief van onze vereniging, Elevating Sports. Op 22 oktober 2016 komen Trickers, Calisthenics beoefenaars en Freerunners bijeen in de St. Joseph kerk te Arnhem. Op die dag worden verschillende activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor meer informatie over dit evenement verwijzen we naar de bijbehorende pagina.

Tot 22 oktober in St. Joseph kerk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *