Sampler Sampler Competition (SC2018)

Sampler Sampler Competition (SC2018)

Beste Urban Sporter,

Na aanleiding van Duco’s sampler hebben wij van ElevatingSports de eerste Sampler Sampler Competition (SC2018) in het leven geroepen.

31 maart ✌ wordt DE EERSTE SAMPLER COMPETITION van ElelvatingSports gehouden.

Wat houd dat in?

We gaan kijken wie de vetste, coolste en meest creatieve sampler kan maken binnen Elevating Sports. Daar hebben we jou bij nodig. DEADLINE: 31 maart.

 

Sampler Movie Night: Zaterdag 31 maart 20:00 uur in Elst (Kruisakkers)

Prijs: secret

Wanneer: Zaterdag 31 maart

Hoelaat: van 20:00-22:00 (na de Elst training).

Waar: Kruisakkers te Elst.

 

Hou het vrij in je agenda anders kun je NIET mee doen.

Verdere specificaties: Iedereen die mee doet komt in de SC groepsapp voor alle updates. Met trots kan ik vermelden dat er al 11 mensen zich hebben ingeschreven voor de SC2018 Dat betekend dat de wereld op 31 maart in ieder geval 11 super vette samplers rijker is. Even voor de duidelijkheid het is een EDIT wedstrijd je Trickz en niveau zijn dus secundair. De samplers worden beoordeeld onder andere beoordeeld op creativiteit.

 

Voor iedereen die meedoet met de sampler challenge wil ik het volgende aanbieden:

– Tot 31 maart GRATIS trainen in duiven

– Indien nodig ondersteunende programma’s om te editen. (vraag me hiernaar @de eerst volgende training

Zondag 25 maart gratis toegang tot de duiven training!  Zo kan iedereen in ieder geval een keer in duiven trainen en filmen.

– Gratis Entree naar het Sampler Movie Night Gala. 😉


 

Iedereen mag meedoen! 

Er gelden GEEN regels 

Be free, be Humble, Live Your Live. 

 


START EDITING!!!!!!

 

Groetjes,

Team Samper Compitition 2018.

Shnouda Touma,

Organisator & trainer ElevatingSports. 

 

https://www.instagram.com/elevatingsports/

P.s. Volg ons Instagram account @elevatingsports om uptodate te blijven van alle nieuwtjes omtrent ElevatingSports.

https://www.instagram.com/elevatingsports/

Dit was State of Elevation

Dit was dan State of Elevation op 22 oktober 2016, een spectaculaire dag in naam van de urban sports. Freerunners, trickers, breakers en calisthenics beoefenaars kwamen deze dag samen in de prachtige St. Joseph kerk Arnhem om hun vetste moves te tonen! Op State of Elevation werden deze urban sports samen gebracht onder één dak met als doel om deze sporten bekender en groter te maken, met een grote boost voor de Arnhemse urban sports communities tot gevolg!

Wat maakt State of Elevation zo bijzonder? Hier heb je bij binnenkomst je antwoord: overkoepeld door kerkelijke beelden en gewelven: meer dan 200 atleten, sporters en bezoekers die hun energie delen. Een moment om even stil te staan is er niet. Een golf aan bruisende energie is merkbaar tussen het publiek. Doorgewinterde sporters, enthousiastelingen en publiek lopen kris kras door elkaar. Pratend, lachend en sportend vindt er een bijzondere passieoverdracht plaats. Demonstraties, workshops en wedstrijden maakten het evenement toegankelijk voor iedereen.
Ben je onervaren op het gebied van urbansports? Dan kon je een workshop volgen of liet je je inspireren door de atleten! Ben je een sporter of atleet? Kom chillen en deel je passie met andere sporters. Toch meer ambitie? Er waren vele challenges en wedstrijden waar je aan mee kon doen en je skills te tonen. Kortgezegd: Iedereen kon wel zijn plekje vinden.

Onder leiding van Aquila Agilis werden er Freerun workshops en demonstraties georganiseerd. Springend over de aanwezige schansen van de skatekerk en zwaaiend aan een zelfgebouwde steigerconstructie toonden ze een knap staaltje precisie en balans.
Pure kracht werd op dezelfde constructie getentoonsteld door leden van de Silverbackz crew. Pull-ups, muscle-ups, heftige “levers” en handstanden lieten menig toeschouwer verbaasd achter.
Onophoudelijk vlogen de trickers tegelijkertijd op de turnvloer door de lucht met een breed scala aan “tricks” waarin ultieme coördinatie en lenigheid niet onmerkbaar bleef. Flips, twists en kicks behoren tot het spectaculaire arsenaal van de “tricker”.
Een zeer passende toevoeging aan het evenement was de aanwezigheid van SHK Shaolin Kempo dat met zijn demonstraties en workshops ons deze dag ook liet proeven van de oosterse vechtkunst; de oorsprong van Martial Arts zoals wij die kennen. Zwaarden, stokken en krachtige “handforms” onder Japanse drum muziek waren een imponerende verschijning in de kerk.

State of Elevation is een evenement dat zich onderscheidt van andere sport evenementen. State of Elevation is iets nieuws, verfrissends en vooral bijzonder mooi. Nog nooit waren er zoveel urban sports onder één dak gekomen in Arnhem om elkaar te inspireren en vooral van elkaar te leren. We stimuleren de lezer te laten weten wat ze van het evenement vonden! Mail ons met al je enthousiasme en misschien laten we het evenement terugkomen in de toekomst…!

De ‘unofficial’ aftermovie van State of Elevation is uit! Check hem hieronder:

Het team van Elevating Sports.

persbericht: State of elevation!

State of Elevation

Powered by Elevating Sports

Maak kennis met Tricking, Freerunning en Calisthenics!
Op zaterdag 22 oktober is het eindelijk zo ver. De eerste ECHTE urbansports-event van Arnhem is een feit! Wij van Elevating Sports zullen jullie kennis laten maken met extreme sporten zoals TRICKING, Freerunning en Calisthenics. Laat je inspireren door veel lokaal, nationaal EN internationaal atleten in van de urbansports wereld, doe mee aan een van de vele challenges of kom één van de (beginners)workshops volgen tijdens deze spectaculaire dag. Vette stunts en de bijzondere vibe van Skatekerk Arnhem zullen een garantie zijn voor veel spektakel.

Tot op 22 oktober tijdens State of Elevation!!

Locatie: St. Joseph kerk
Adres: Rosendaalseweg 700, 6824 KV Arnhem
Datum: 22 oktober 2016
Tijd: 12:00 – 22:00

Tickets bij entree:
Sportpackage: 10 Euro
Bezoeker: 2,50 Euro

Promo:

State of Elevation 22 oktober 2016

State of Elevation! Zijn jullie er klaar voor?! Wij wel!! Event Page: https://www.facebook.com/events/1234916003209467/Peter Hendriks van Warbij, Joren Rehen, Touma Shnouda, Giov Willems, Wouter Bekker, Djimmy Buisman, Dq Nguyen, Laurent Arrabito, Danny Kenniphaas, Mark van Hoof, Dabir Nawabi, Eva Geurken, Marisa Tuinstra, Dagon Daggs Lemaire, Bjorn Nieuwenhoff, Paweł van der Steen, Vio Harris

Geplaatst door Elevating Sports op zaterdag 3 september 2016

Elevating Sports organiseert: “State of Elevation”

cropped-ESC_logo_full.png

Trickers geven niet zo snel op, zowel in de sport als andere aspecten in het leven. Is er een obstakel dan gaan we er over- of omheen. Zo hebben we in februari jongstleden de sportvereniging Elevating Sports opgericht. Ons doel is om verschillende “underground” sporten die momenteel géén locatie hebben een plek te geven.

Daar houden we het niet bij. Wij bleven actief zoeken naar mogelijkheden om onze plannen uit te werken. Evenement ‘State of Elevation’ is ontstaan uit het initiatief van onze vereniging, Elevating Sports. Op 22 oktober 2016 komen Trickers, Calisthenics beoefenaars en Freerunners bijeen in de St. Joseph kerk te Arnhem. Op die dag worden verschillende activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. Voor meer informatie over dit evenement verwijzen we naar de bijbehorende pagina.

Tot 22 oktober in St. Joseph kerk!

Erfgoedchallenge!

Iedereen heeft een droom en de droom van Team NesaRu was een Tricking-Dome. Door het winnen van de Erfgoedchallenge op 25 juni 2015 van de gemeente Arnhem, kwamen we één stap dichterbij de Vrijheidskoepel.

Wat hield die challenge in?

De gemeente Arnhem stelde 5.000 euro ter beschikking voor een plan die aantoonbaar het Arnhemse erfgoed beleefbaar en toegankelijk maakt. Met de sport Tricking willen we jongeren trekken naar erfgoedgebouwen die in hun ogen onaantrekkelijk zijn. Tricking is een combinatie van vechtsporten, zoals karate en taekwondo gecombineerd met turnen breakdancen en acrobatiek. Zo ontstaat een soort van sierlijke, acrobatische combinatie van bewegingen. Voor de sport tricking is nogal wat bewegingsruimte nodig. Het moet een hal zijn met hoge plafond en geen kolommen in het midden hebben. Dus niet elk buurthuis is er geschikt voor.

image

Koepel met nieuwe bestemming

De gewonnen bedrag zouden we uitgeven aan de koepelgevangenis in de wijk Lombok in Arnhem. Deze locatie voldoet aan de eisen voor een Tricking-locatie. Echter kreeg deze pand een nieuwe bestemming, waardoor honderden vluchtelingen uit Syrië onderdak konden krijgen. Hierdoor moesten we op korte termijn onze droom heel even opzij zetten.

Koepelgevangenis

koepelbuitenIn 2016 komt de koepelgevangenis in Arnhem leeg te staan. Wij zijn op dit moment met de gemeente aan het onderhandelen voor een mogelijke nieuwe invulling voor de koepelgevangenis. Met niks anders dan een eigen trickingzaal!

Wij hebben ons idee al voorgelegd aan de gemeente door middel van een ideeën wedstrijd. De prijs hebben wij gewonnen, waardoor wij nog een stap dichterbij onze droom voor een eigen trickingzaal kunnen zetten.

koepelbinnen